over haje

Eerste medewerker bediening

Als Eerste medewerker bediening geef je leiding aan medewerkers die gasten moeten helpen. Binnen dit beroep draait alles om gastvrijheid. Je moet gasten tevreden stellen. Je denkt actief mee hoe je gasten beter van dienst kan zijn en je geeft voorstellen door aan het management. Dit kunnen samenstellingen en/of wijzigingen zijn van menu en drankenkaarten. Het kunnen ook verbeteringen of veranderingen zijn van werkzaamheden en methodes. Verder ben je bezig met de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden voor het verlenen van een goede gastvrijheid en dienstverlening.

 

Opleiding

 

Bij de Hajé volg je de opleiding tot Eerste Medewerker Bediening in één jaar met doorstroommogelijkheden tot de opleiding Eerste Medewerker Bediening. Je werkt bij een erkend leerbedrijf.

 

Je werk is daarmee de praktijkplek voor je opleiding. De theorie volg je in e-learning modules aangeboden door Hajé. Het voordeel is dat je dit op je eigen tempo en tijden kunt volgen.


Tijdens de opleiding komen onder andere de volgende vakken en onderdelen aan bod:


  • Gasten ontvangen en bedienen;
  • Gerechten en dranken klaarmaken en serveren;
  • Kennis van eten en drinken;
  • Mis en place restaurant
  • HACCP
  • Gespreksvoering